E-Scan voor zzp-ers

Deze scan geeft meer inzicht in het ondernemersprofiel van een zzp’er, maar ook inzicht in belangrijke eigenschappen waar opdrachtgevers naar zoeken zoals empathie en pro-activiteit.

  • 111 vragen
  • 30+ pagina’s PDF
  • inclusief 3 x 360º feedback
  • online ontwikkelomgeving

Zzp-ers of freelancers zijn ook ondernemers, maar ondernemen om een inkomen te verdienen met hun eigen vakkennis en kunde en meestal zonder personeel. Voor de zzp’er is het steeds belangrijker ondernemend en onderscheidend te zijn. Daar geeft de E-Scan voor zzp’ers antwoord op. Ruim 1.000.000 mensen hebben de E-Scan al gedaan.

Ik heb 5 jaar geleden deze scan gemaakt. Nu maak ik de test weer. Ik vind het resultaat verbijsterend goed, het vertaalt hoe ik opereer en mezelf ervaar en zie als zzp-er. Het is een feedback, anders dan enkel op je vak. Het maakt duidelijk waar ik mijzelf in moet ontwikkelen.

Benedicta van Loon – Pardo – E-Coach – dornasol.nl