E-Scan voor studenten

De E-Scan voor studenten geeft inzicht in het ondernemersprofiel van studenten als onderdeel van een keuzedeel of minor ondernemerschap. Veelal wordt deze E-Scan ingezet met een onze E-Learning voor edupreneurs.

  • 125 vragen
  • 30+ pagina’s PDF
  • inclusief 3 x 360º feedback
  • online ontwikkelomgeving

Deze E-Scan is geschikt voor studenten vanaf VMBO niveau, maar wordt op dit moment het meest gebruikt in het MBO (vanaf niveau 2) en HBO. De scan gaat in op de werkprocessen zoals vastgelegd in het CE Ondernemerschap. Het resultaat wordt zowel grafisch weergegeven en er is ook altijd een persoonlijke toelichting. Daarnaast krijgen studenten ook hun Entrepreneurial Index te zien. Dit is een indicatie van de mate van hun ondernemendheid. Al meer dan 1.000.000 mensen hebben hun E-Scan al gedaan.

De E-Scan heb ik als opdracht voor mijn studie HBO bedrijfseconomie gedaan. Omdat ik ten tijde van het doen van de scan geen ondernemer was en zelfs geen plannen had om dit te worden waren de uitkomsten van de E-Scan diet direct toepasbaar en plaatsbaar, maar het gaf mij toch enige inzichten en stof tot nadenken. En nu speel ik met de gedachte om, naast mijn baan, een eigen bedrijf te starten. Het heeft me zelfvertrouwen gegeven. Hartelijk dank daarvoor.

Martijn P. – HBO student