E-Scan voor ondernemers

Deze E-Scan geeft naast inzicht in het ondernemersprofiel ook inzicht in de belangrijke managementkwaliteiten voor ondernemers die al verder op weg zijn.

  • 133 vragen
  • 30+ pagina’s PDF
  • inclusief 3 x 360º feedback
  • online ontwikkelomgeving

Iedereen die voor eigen rekening en risico een bedrijf runt is ondernemer. Maar ben je ondernemend genoeg, als je al wat langer onderneemt? Resultaat van deze E-Scan is een glashelder profiel voor de volwassen fase van de onderneming. Deze wordt vaak gebruikt voor een (her)financieringsaanvraag. Maar is daarnaast ook zeer geschikt als coachingsinstrument voor de volgende (groei)fase van de ondernemer. Ruim 1.000.000 mensen hebben de E-Scan al gedaan.

Een goed en duidelijk rapport. Mooi om te lezen hoe mijn sterke en minder sterke punten naar voren komen en ik ook advies krijg hoe ik de mindere punten kan verbeteren. Het klopte ook precies hoe ik nu voor sta en neem graag deze adviezen in acht. Ook dat stuk over de hersenen en hoe ik hierdoor in mijn eigen onderneming sta en als persoon ben, zet mij aan het denken. Het laatste gedeelte over de fasen in een onderneming die je zal doorlopen om succesvol te worden, zijn interessant om te lezen.

Ondernemer IkStartSmart – Kamer van Koophandel